Frequently Asked Questions

Vaak komen dezelfde oriënterende vragen weer aan bod als men voor het eerst contact opneemt met Insight Doorsnedes. Om meer duidelijkheid te scheppen zal ik op deze pagina de meest gestelde vragen alvast proberen te beantwoorden.

Op deze manier kunt u wellicht makkelijker beslissen of een opengewerkt model van Insight Doorsnedes de juiste keuze voor u is.


V: Heeft u modellen kant en klaar op de plank liggen die ik kan kopen?

A: Nee. Insight Doorsnedes werkt enkel op bestelling en maakt de modellen naar de specifieke wensen van de klant. Wij hebben dus geen opengewerkte modellen op voorraad staan.

 


V: Wat kost het om een opengewerkt model te laten maken?

 

A: De prijs van een opengewerkt model is van meerdere factoren afhankelijk. De voornaamste kostenpost zijn de uren die in het maken van het model gaan zitten. Grote, complexe objecten zoals versnellingsbakken en dergelijke vergen  uiteraard meer tijd dan het openwerken van een dynamo. Ook overige wensen, zoals de afwerking van het model en het al dan niet fabriceren van een display kunnen van invloed zijn op de prijs.

Maar wat uw wensen ook zijn: Insight Doorsnedes zal uiteraard graag een passende en vrijblijvende offerte voor u opmaken!

 


V: Welke informatie heeft u nodig voor een juiste offerte?

 

A: Om een passende offerte op te kunnen maken wil ik graag eerst uw wensen voor het model met u doornemen. Daarbij zijn de volgende zaken van belang:

 

- Van wat voor object moet er een doorsnede gemaakt worden?

 

- Moet het model nog kunnen bewegen/functioneren?

 

- Wat wilt u precies laten zien? Welk gedeelte moet zeker zichtbaar zijn.

 

- Hoe moet het model afgewerkt worden? Moeten er bijvoorbeeld kleuren gebruikt worden om verschillende onderdelen te kunnen onderscheiden? Of om verschillende functies te verduidelijken? Moet het model geconserveerd worden? In de afwerking van het model is veel mogelijk.

 

- Moet er een passende display gemaakt worden voor het model? Zijn hier nog specialen wensen bij? Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan wieltjes onder de display voor eenvoudige verplaatsing.

 


V: Moet de klant altijd zelf het open te werken object aan leveren?

 

A: In de regel levert de klant zelf het open te werken object aan. Maar indien de klant niet over het object beschikt kan Insight Doorsnedes als aanvullende service dit natuurlijk altijd voor u verzorgen.

 


V: Wat is de levertijd voor een opengewerkt model?

 

A: Ook dit is weer grotendeels afhankelijk van het open te werken object. Een object als een dynamo kunt u binnen enkele dagen al in huis hebben. Grotere en complexere objecten hebben uiteraard meer tijd nodig. Denk dan al gauw aan enkele weken.

Heeft u een deadline? Als u uw wensen tijdig bij ons kenbaar maakt zal Insight Doorsnedes zich altijd inzetten om u op tijd van uw opengewerkte model te voorzien!

 

 

 

 

Telefoon: 06-57563296 | E-mail: info@insightdoorsnedes.nl | KvK-nummer: 54222168